NBA 2K25

NBA 2K25 (PS4 / PS5)

PlayStation Store
Udgivelsesdato: 3 september 2024
32 brugere her

Product out of stock?

Buy it with gift cards

About the game

Konkurrer på din egen måde, mens du definerer din arv i MyCAREER og MyTEAM, og oplev MyNBA og The W på PS5 eller MyLEAGUE på PS4. Udtryk din personlighed med en række tilpasningsmuligheder, og udforsk en helt ny By (PS5) eller bymetropol i Kvarteret (PS4). LEVERET AF ProPLAY™ Oplev dine yndlings-NBA-spilleres signaturbevægelser, og finjuster dine færdigheder for at levere karrieredefinerende spil på dramatisk vis. Giv dit spil liv med ProPLAY™ på PS5 med fordybende teknologi, ...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean,
Developer:
Publisher:
2K,
Udgivelsesdato:
Genre:

Visuals

Game features

Description

Konkurrer på din egen måde, mens du definerer din arv i MyCAREER og MyTEAM, og oplev MyNBA og The W på PS5 eller MyLEAGUE på PS4. Udtryk din personlighed med en række tilpasningsmuligheder, og udforsk en helt ny By (PS5) eller bymetropol i Kvarteret (PS4).

LEVERET AF ProPLAY

Oplev dine yndlings-NBA-spilleres signaturbevægelser, og finjuster dine færdigheder for at levere karrieredefinerende spil på dramatisk vis. Giv dit spil liv med ProPLAY på PS5 med fordybende teknologi, der direkte oversætter NBA-optagelser til engagerende gameplay. Kom helt tæt på dine yndlings-NBA-superstjerner, og fordyb dig i den mest autentiske NBA-oplevelse til dato.

KONKURRER I MyCAREER

Ær NBA-legender i MyCAREER, mens du overgår deres milepælspræstationer og starter det største dynasti, sporten nogensinde har set. Byen på PS5 er den ultimative plads for udfoldelse; tag i parken for at få noget konkurrencedygtig streetball-sjov, og dyst på forskellige nye spillesteder. Eller dominer i det nye Kvarter på PS4, mens du fuldfører quests, optjener belønninger og overgår dine rivaler i nye og tilbagevendende spiltilstande.

DIT MyTEAM, PÅ DIN MÅDE

Konkurrencen trives i MyTEAM. Udfordr rivaliserende lineups med din all-time MyTEAM-liste, og kæmp mod andre elitespillere i den ugentlige King of the Court. Gå direkte op imod de andre og vis, hvorfor du fortjener at blive kåret som den bedste af de bedste i denne eksklusive begivenhed.

Spil nu, MyNBA, The W og MyLEAGUE er tilgængelige offline. Alle andre spiltilstande og funktioner kræver internetforbindelse, og kan kræve online kontoregistrering (varierer 13+).

*For Trendsetter Reward-vilkår og indløsningsinstruktioner besøg https://nba.2k.com/2k25/faq/

NBA 2K franchise

NBA 2K24 Kobe Bryant Edition (PS4 / PS5)
NBA 2K24 Kobe Bryant Edition (PS4 / PS5)
Udgivelsesdato: 2023

Reviews

6
Game review score based on 33 reviews, all languages included

Best reviews

Report
%% review.created_at|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG

Recent reviews

Report
%% review.created_at|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Report
%% review.created_at|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG

There is no review in your language